Treningsløp med sommeravslutning.

Postet av Vallset/Stange, OL den 19. Jun 2019

Det blir treningsløp med sommeravslutning på badeplassen ved Harasjøen torsdag 20. Juni kl 17.30. 

Ta med drikke. Vi holder pølser og grill. På grunn av grilling vil vi gjerne ha påmelding på : 

https://www.facebook.com/events/2476609999233758/?ti=icl

eller SMS til Bodil (942 77 491). Vi tar med telt pga litt ustabilt vær! 


0 Kommentar

Turorientering for 2019 klar.

Postet av Vallset/Stange, OL den 3. Jun 2019

Turorienteringstilbudet 2019 omfatter følgende områder (kart i parentes):

  • Stange sentrum
  • Tangen øst
  • Brynsåsen i Romedal 
  • Fossberget i Vallset

På turorientering.no ligger flere turer som kan lastes ned direkte fra internett i tillegg til de tradisjonelle tur-o-konvoluttene som kan kjøpes på visse utsalgssteder. Pr. 1. juni er nettløsningen for turorientering ved O-laget Vallset/Stange klar. 

Kartet i Stange sentrum er en såkalt «grønn tur» der alle postene kan tas til fots, med sykkel, barnevogn o.l. Konvoluttene med kart for alle 4 områder er nå tilgjengelige på følgende utsalgssteder, fra og med 7. juni:

  • Bensinstasjonen i Romedal sentrum
  • Joker i Vallset
  • Stangehallen
  • HHT-butikken på Hamar

Alle kan nå registrere kodene sine på nett (http://turorientering.no/olvallsetstange/ ). Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort - og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å finne postene. 

Vanskelighetsgraden varierer. «Grønne poster» ser ikke noe annerledes ut enn andre tur-o-poster, men dette er poster som er enkle å finne og lett tilgjengelige. Disse er spesielt nevnt i beskrivelsen av turene. De øvrige postene er noe vanskeligere. Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen!

Har du spørsmål til postene/ plasseringen eller mener det er poster som er borte, tar du kontakt med Arnstein Dale arnstein.dale@norconsult.no eller Ragnhild Skogsrud ma-narum@online.no.

O-laget Vallset/Stange er en klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper, men ønsker oss gjerne flere! Se klubbens hjemmeside: http://vallsetstange-ol.idrettenonline.no/, eller følg oss på vår Facebook-side.

Betaling for tur-O 2019: 

Kr. 100 til Bankkonto 1815 22 07510 eller VIPPS til OL Vallset 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline